Mobila din colectiile Leonardo, Princess si Tintoretto

Postat de : Stefan L. / Pe data : 29/02/2020
Mobila din colectiile Leonardo, Princess si Tintoretto

Modernitatea aduce noi materiale si metode de prelucrare, insa esenta ramane aceeasi in resedintele regilor Europei, in palatele imparatilor chinezi, in celebra Casa Alba si chiar in casele oamenilor de rand: mobilierul din lemn masiv care a fost dintotdeauna cel mai bun. 

Acest lucru a continuat pana in zilele noastre. 

Mobilierul din lemn masiv este clasic, iar acest lucru il face sa devina nemuritor.  

Magazinele de mobila ofera multe optiuni de mobila realizata din diverse materiale, insa lemnul solid este materialul care va ramane intotdeauna unic

Lemnul natural, solid, inca din cele mai vechi timpuri, a fost celebru pentru mesterii si sculptorii in lemn. 

Acum mobilierul din masiv este cumparat chiar mai usor decat mobila italiana, mai ales din magazinul de mobila Iasi Mobila Capitol

Trebuie sa achizitionezi mobilier din lemn masiv de elita - luxos asa cum sunt dormitoarele din colectiile de moda Leonardo, Princess, Tintoretto, din magazinul online Mobila Capitol

Si intr-o casa mobilata in stil clasic, trebuie sa existe un lemn folosit de marii artisti: nuc, care creeaza o atmosfera stralucitoare, inspirata.


Mobilier de lux din lemn masiv Iasi


Pentru cunoscatorii calitatii nu exista intrebari despre unde sa cumpere mobilier din lemn masiv. 

Mobila Capitol din Iasi va invita pe toti in magazinul sau cu mobila din lemn masiv. Intotdeauna poti face o achizitie de mobila care sa iti schimbe confortul. 

Sanatate, longevitate, vivacitate si buna dispozitie - toate acestea iti vor fi oferite de mobila confectionata din lemn masiv, selectat dupa gustul tau din rase de valoare si clasice. 

Mobilierul din magazinul de mobila din Iasi este confectionat atat din lemn local de inalta calitate, cat si din cele mai bune exemple de specii mai rare: mesteacan Karelian, fag si altele. 


Colectii de mobila din lemn masiv


Mobila pentru dormitor  din colectiile „Leonardo”, „Princess” si „Tintoretto” este executata in versiunea alb fildes cu insertii de aur. 

Finisajul este realizat cu grunduri poliuretanice cu elasticitate buna, rezistenta chimica si lacuri cu o putere de ascundere excelenta. 

Material de productie este nucul solid. Multi nu iau in considerare cumpararea de mobilier din lemn de lux, deoarece preturile unor astfel de produse este mai mare. 

Mobila Capitol din Iasi este gata sa distruga acest stereotip, oferind produse ale producatorilor autohtoni la preturi accesibile.


Mobila din lemn masiv - Avantaje


Lemnul natural masiv este ecologic. 

Lemnul masiv natural nu emite substante nocive si, prin urmare, iti protejeaza sanatatea.

Lemnul natural masiv ofera durabilitate. In timp ce produsele din PAL se umfla, iar zgarieturile strica aspectul pe materialul plastic lucios, lemnul masiv rezista in mod corespunzator la toate testele timpului si prezinta o rezistenta ridicata la factorii agresivi.

Lemnul natural masiv prezinta estetica. Lemnul masiv natural va fi intotdeauna relevant. 

Mobila din lemn natural poate fi transmisa din generatie in generatie mostenitorilor familiei. 

Nobilitatea si frumusetea naturala sunt caracteristicile distinctive ale materialului natural.

Mobila din lemn masiv oferita de Mobila Capitol din Iasi are un design italian si de inalta calitate, ceea ce il face frumos, durabil si functional.